http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NEPREKIDNA PALJBA

PlayToy igra dana: Outpost Swarm

Outpost Swarm
Znate svoj posao: njih milijardu, vas dvojica, vi naoružani, oni ludi ko šljiva

Outpost Swarm strahovito podsjeća na Amiga hit Alien Breed, kao i malo noviji 10tonsov Crimsonland. Jednostavnije rečeno: radi se o pucačini iz ptičje perspektive. U njoj poprimate ulogu oklopljenog vojnika koji u areni treba izdržati sve veće i veće nalete vanzemaljaca. Keč kod Outpost Swarma je to da vaš lik vidi samo dio mape. Ostatak je pokriven radarom koji podsjeća na onaj iz Alien filmova. Zahvaljujući njemu moguće je otkriti s koje strane naljeću vanzemaljci.

 

Vaš drugi neprijatelj je manjak municije. Ako se na vrijeme ne domognete opskrbnog terminala i iznimno rijetkih ammo dropova šanse su vam iznimno male. Ukratko, Outpost Swarm igra je koja počinje relativno lagano, te se brzo zakomplicira. Koliko biste preživjeli u borbi sa vanzemaljskim hordama možete već danas saznati na Playtoyu.

 

Ime: Outpost Swarm
Žanr: Pucačina
Proizvođač: Miniclip
Komande: WASD za kretanje, R za punjenje puške, miš za nišanjenje
Vrijeme igre: 5 minuta

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije