http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MILOSTI NEMA NI PUBLIKA

Kritika rasčetvorila Resident Evil 6

re6
Vrlo slaba demo verzija, čini se, ispravno je nagovjestila i vrlo loš finalni proizvod

Capcom nije uspio. Iako su za Resident Evil 6 tvrdili da se radi o njihovom najambicioznijem i najvećem projektu dosad, kritičari mu se ne libe davati ocjene između 4/10 i 6/10 što je za tu franšizu možda i posljednji čavao u lijesu. Dapače, na Metacriticu igra trenutno ima ovjenu 0.6/10 temeljenu na dojmovima publike koja je očito još odlučnija.

 

Iako se sastoji od tri dijela od kojih svaki ima dužinu gotovo jedne zasebne igre, ktitika igri najviše zamjera to što se radi o jednoj velikoj mješavini dijelova koji jednostavno ne spadaju u istu cjelinu. Resident Evil više nije zastrašujuć, ali ni izazovan – streljiva navodno ima napretek, borbe s bossovima su perolake, a AI priglup. Cijelom iskustvu zasigurno ne pridonosi ni katastrofalna kamera i bezbroj quick-time trenutaka u kojoj morate sumanuto pritiskati neku tipku da bi vaš protagonist ataraktivno nakolčio zombija s preogavnim zadahom iz ustiju.

 

Quick-time evenata i cut-scena pak ima u toj mjeri da je cijelo iskustvo bliže filmu no igri.

 

Naravno, kritici ne treba uvijek vjerovati, no i ona je nekakav indikator stanja koje, očito, nije nimalo dobro.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije