http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POSTAJE LI TPS?

Što se zapravo događa s XCOM-om?

xcom
XCOM je najavljen 2010. godine kao FPS koji će ponuditi drugačiji pogled na svijet popularne franšize

Jednostavnoga imena 'XCOM' se na tržištu trebao pojaviti 2011. godine. 2K Games, izdavačka kuća koja stoji iza cijeloga projekta, objavila je pregršta screenshotova, pa čak i nekoliko trailera i gameplay videa. Igra je izgledala sasvim dobro, pa čak i obećavajuće.

 

No, onda su se pobunili fanovi originalne franšize s obzirom na žanr nove igre koja jednostavno neće serijal prikazati u pravom svjetlu. Vjerojatno kako bi postigao kompromis, 2K je potom najavio i turn-based XCOM: Enemy Uknown koji će se na tržištu pojaviti već sljedeći tjedan.

 

S XCOM-om je u međuvremenu negdje zapelo. Igra se na tržištu nije pojavila 2011. godine, a neće ni ove. Najnoviji pak podatci kojih se dokopao Kotaku spominju da igra više nije FPS nego pucačina iz trećega lica prilagođena konzolima. Osim što nema spomena PC verzije, spominje se i mogućnost da bi igra mogla biti download-only, a time i upola jeftinija no što su visokobudžetni naslovi.

 

Naravno, zasad se radi samo o glasinama, iako se čini da su one ovaj puta vrlo pouzdane.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije