http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PODRŽITE DOMAĆE KREATIVCE

Prince of Balls

Prince of Balls
Ponekad je dobro vidjeti kako i lokalni developeri konja (ili u ovom slučaju loptu) za utrku na app storeu imaju

Općenito je poznato kako su mobilne platforme dobra podloga za nezavisne projekte. Pogotovo u gamingu. Čak i ptice na krovu znaju za Doodle Jump i njegov uspjeh, a vrijeme je da nauče i nešto novo. Dva vješta momka iz Bjelovara nedavno su izbacili akcijsku igru za Android i iOS platforme pod imenom Prince of Balls. Igra se odlikuje jednostavnim sučeljem, simpatičnom glazbom i šarenom grafikom. Drugim riječima, radi se o casual naslovu.

 

 

Šarenilo!
 

 

Bez obzira na to, vidi se koliko je truda uloženo u sam naslov, te koliko kreativnog potencijala društvo iz Ikki artsa ima. Igra je dostupna na iTunes Storeu i Android app Storeu, pa skromno sugeriramo da se zaletite tamo i podržite ove domaće talente. Svaka čast, momci.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije