http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TEK PONEKI DLC

Dodatne informacije o 'Trilogy' izdanju Mass Effecta

femshep
Po objavi informacije da će BioWare na tržište izbaciti kolekciju sva tri Mass Effect naslova po cijeni jedne igre mnogi su se zapitali hoće li kolekcija sadržavati i sve DLC sadržaje

Odgovor na to pitanje nije u potpunosti ni pozitivan, ali ni negativan. Ovisno o platformi, kolekcija će sadržavati različite DLC sadržaje, dok su oni za PlayStation 3 još uvijek nepoznati s obzirom da će se ta verzija ionako na tržištu pojaviti posljednja zbog potrebe prilagodbe prvog Mass Effecta Sonyjevoj platformi.

 

Kupite li PC verziju, ona će sadržavati 'Bring Down the Sky' i 'Pinnacle Station' za prvu igru te 'Cerberus Network' za drugu. Uz treću igru biti će Online Pass. Slično će izgledati i verzija za Xbox 360, no ona neće sadržavati nijedan DLC za prvu igru u franšizi.

 

U prijevodu, umjesto da u ovo izdanje ukomponira cjelokupno Mass Effect iskustvo, EA još jednom želi zaraditi na DLC sadržajima kojih većina ipak neće biti u ovom paketu koji će se na tržištu pojaviti 6. studenoga, dok datum izlaska verzije za PlayStation 3 tek treba biti najavljen.Sve u svemu, vjerujemo da će mnogi biti razočarani, i to s punim pravom.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije