http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

VELIKI POPUSTI

Microsoft započeo s drastičnim sniženjima cijena Xbox 360 konzole

xbox360 elite microsoft konzola
Microsoft je u Australiji drastično smanjio cijene Xbox 360 konzole, a pretpostavlja se da će isto uskoro učiniti i u ostalim dijelovima svijeta

I dok Sony i najavio nove PlayStation 3 konzole po staroj (relativno visokoj) cijeni, Microsoft je odlučio na snižavanje istih. Cijene su konkretno snižene u Australiji, i to ovako:

 

Kinect Sensor, $149 (sniženje za $50)
4GB Xbox 360, $199 (sniženje za $50)
4GB Xbox 360 with Kinect, $299 (sniženje za $100)
250GB Xbox 360 $299 (sniženje za $150)
Limited edition consoles $399 (sniženje za $50)

 

Kao što možete vidjeti, sniženja su zaista velika i sežu sve do 150 australskih dolara. S druge strane, Sony nas pokušava uvjeriti da ostaje pri starim cijenama zato što tako žele – sami igrači. U bliskoj budućnosti očekujemo sniženja cijena Xbox 360 konzole i u ostalim dijelovima svijeta.

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije