http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TANKO I SADRŽAJNO

Pogledajte kako novi PlayStation 3 izgleda iznutra

ps33
Netko se već uspio dokopati nove PlayStation 3 konzole, rastaviti je i sve prikazati na YouTubeu

Treća PlayStation 3 konzola najmanja je i najlakša dosad, ali s njom, nažalost, nije stiglo i rezanje cijena. No to, naravno, nije spriječilo pojedince da se dokopaju nove konzole i rastave je na dijelove samo kako bi to prikazali na YouTubeu.

 

Dio prvi...jadan stejšn.. :(

 

Dio drugi...

 

Dio treći...

 

 

Konzola će se pojaviti u dvije boje – bijeloj i crnoj, te u dvije verzije – jednoj od 500 GB, a drugoj od 250 GB. Ipak, verzija od 250 GB neće se pojaviti na europskom tržištu te će se igrači morati zadovoljiti verzijom od 12 GB.
Model s 500 GB memorije na europskom će se tržištu pojaviti 28. rujna, a verzija s 12 GB 12. listopada. Također, model s 500 GB moći će se kupiti isključivo kao bundle s jednom igrom i stajat će 299 €, što je oko 2200 kn, dok će model od 12 GB stajati 229 € tj. oko 1700 kn.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije