http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

A NISU BILI ZOMBIJI

Resident Evil 6 raskomadan na metacriticu

resident evil 6
Metacriticovi korisnici uspjeli su izrešetati još jedan AAA naslov

Novi Resident Evil 6, dugo iščekivani nastavak jedne od najplodnijih Capcomovih zlatnih kokoš-franšiza, dosta slabo prolazi na Metacriticu. Istinabog, nije da to nismo očekivali, uzmemo li u obzir koliko drvlja i kamenja gejmeri mogu sasuti na naslov neposredno nakon njegove pojave na čuvenom sajtu. Kritike su dosta često iznimno polarizirane, što realno gledano možda i ne pokazuje koliko je igra dobra odnosno loša. Ipak, u ovom slučaju stvari su malo drukčije. Konkretno - niti kritičari nisu pretjerano oduševljeni novim survival horrorom (ako ga se takvim uopće može zvati).

 

Super trailer, ne tako super igra

 

Prosječne ocjene kreću se oko 4 do 6 od 10, što i nije toliko odvratno. Međutim s obzirom koliko je novca ulupano u samu igru te koliko se od nje u krajnjoj liniji očekivalo - prosječne/slabe ocjene su čista katastrofa. Kako stvari idu, apel na izradu remakea Resident Evila 2 sada bi mogao dobiti dosta veliku podršku u firmi, s obzirom da se sjećanja na dobre nastavke serijala trenutno uglavnom kreću oko termina gejmerske nostalgije.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije