http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OSTAVŠTINA PROPALE FIRME

Investitor Kingdoms of Amalur prodaje imovinu kako bi izbjegao bankrot

reckoning
Ostavština Kingdoms of Amalur polako ugrožava egzistenciju njezinih kreatora i investitora

Investitor čuvenog propalog RPG-a Kingdoms of Amalur Curt Schilling morati će prodati čarapu kako bi pokrio troškove i izbjegao kompletan bankrot. Sudeći prema vijesti iz Darkzero časopisa, krvava čarapa ima sportsku pozadinu - nošena je tijekom baseball utakmice u kojoj su Bostonski Red Soxi pobijedili drugu utakmicu World Seriesa. Po prvi put u 86 godina. Čuvena čarapa trenutno je izložena u muzeju baseballa u New Yorku, no čini se kako bi mogla završiti u nečijoj kolekciji. Trenutna procjena vrijednosti odjevnog predmeta s flekom kreće se od 50 do 100 tisuća američkih dolara.

 

Loša igra?!

 

Naravno, čuvena čarapa nije sve što je Schilling stavio na bubanj. Na kocki je i poprilična količina njegove imovine kojom se nada pokriti potraživanja banaka koje, eto ti vraga, traže svoje milijune nazad - preko jedanaest, prema trenutnim informacijama. Ono što nas zapravo najviše šokira kod svega ovoga je kako Kingdoms of Amalur i nije toliko odvratna igra. Zapravo, prije bismo rekli da se radi o sasvim solidnom RPG-u koji, nažalost, u stvarnom svijetu ima potpuno drugo obličje. Njegova baština je financijski uteg oko vrata kreatorima i investitorima težak preko 121 milijun dolara.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije