http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LETEĆA SMRT SVAKE ZABAVE

Haker izvršio genocid u World of Warcraftu

mop
Pogledajte što se desi kada vandali odluče malo uzdrmati mir u Stormwindu

Ako kojim slučajem smatrate kako je sve manje i manje zabavno igrati masivne multiplayere, jedan domišljati haker sjetio se kako čitavu stvar učiniti i iritantnom. Naime, prekjučer je netko u World of Warcraftu uspio generirati Priesta prvog levela koji je, eto ti vraga, letio okolo na oblačiću i ubijao doslovce sve što je dotaknuo. Incident se desio u Stormwindu i poprilično je smiješan. Na naše i vaše oduševljenje, domogli smo se dokumentiranog materijala koji zorno prikazuje koliko je zabavno tamaniti igrače u safe zoni da oni toga nisu ni svjesni.

 

Trolololooo
 

 

Realno gledano, da prosječnom hardcore WoW igraču netko ovo napravi, on bi vjerojatno razbijao tipkovnicu u frustraciji. Ovako gledano, nekako nam je čak i smiješno promatrati koliko kaosa prosječni internet trol može unijeti u svima omiljeni World of Warcraft. Blizzard planira napraviti testiranje servera koji bi trebao spriječiti pojavljivanje sličnih incidenata.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije