http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZAISTA!?

4chan: Dishonored traje četiri sata

dishonored
Internetom su počele kružiti glasine o trajanju iznimno očekivanog FPS-RPG-a Dishonored

Prema prvim procurjelim kopijama nadolazećeg Dishonoreda, korisnici imaju pomiješane dojmove. Iako niti jedna službena recenzija još nije izašla, igrači koji su dobili priliku igrati pre-release kopije ili review kopije zabrinuti su igrinim - trajanjem. Prema autorima igre, novi artsy steampunk FPS trebao je trajati od sedam do deset sati. Mmmm... ne. Prema svjedočenjima na globalnoj mreži, korisnici spominju kako je za završavanje dotičnog dovoljno - četiri sata.

 

Drulzor

 

Sad, znamo da ovo zvuči grozno zato JER JE. Međutim, uzmemo li u obzir da se ovdje vjerojatno radi o brzom prolasku kroz igru bez završavanja side questova i kopanja po kantama smeća u potrazi za igrinim tajnama - ovo i ne zvuči tako grozno. Naravno, napominjemo kako se radi o dizajnerskom remek-djelu. Dishonored je naslov koji mnogi game dizajneri i korisnici nazivaju jednim od najbolje vizualno osmišljenih naslova godine. I iskreno, sudeći prema svim silnim trailerima i gameplay snimkama - vjerujemo im. Međutim... ČETIRI SATA? To mora da je laž... mislim... bilo bi šteta, zar ne?

 

Opet, glavna informacija o duljini samog naslova dolazi s čuvenog 4chana, jednog od najvećih legla trolova i luđaka s ove strane interneta, čime se sam kredibilitet dotične tvrdnje mooožda dovodi u pitanje. Zapravo, najbolje je pričekati da igra službeno izađe pa vidjeti kako stvari stoje iz prve ruke.

 

Najbolji video ikad

 

 

Nadopuna 8.10. 13:20: Prve službene recenzije Dishonoreda pojavile su se na popularnim gaming siteovima. Recenzenti diljem gejmerske novinarštine oduševljeni su dizajnom same igre i ne prigovaraju previše na njeno trajanje. Izgleda kako društvo na 4chanu kao i nekolicina news portala ipak nisu bili u pravu. Hvala bogu :D

 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije