http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KIRBY JR.

PlayToy igra dana: Mimelet

mimelet
Kopiranje ponekad i nije loša stvar... barem tako tvrdi glavni lik ove igre

Mimelet je simpatični platformski puzzler u kojem poprimate ulogu malog čudovišta koje ima specijalnu moć otimanja specijalnih sposobnosti protivnika kojima skoči na glavu. Osnovni koncept kod ove igre je, pogodili ste, završiti level koristeći 'posuđene' vještine. Međutim, trik koji ćete shvatiti već nakon prvog levela je da morate paziti kojim redoslijedom kradete moći te tempirati sve tako da slučajno ne pokradete potpuno krivu sposobnost.

 

Uglavnom, ono što Mimelet čini posebnim je, osim simpatične retro grafike, činjenica da se radi o iznimno simpatično odrađenoj igri. Iako na prvi pogled izgleda kao nešto što biste uvalili petogodišnjaku da ga se riješite na pola sata, iza slatke pozadine nalazi se interesantan naslov koji će se dopasti svim fanovima jednostavnih i zabavnih puzzle platformera. Mimelet možete već danas zaigrati na PlayToyu.

 

Ime igre: Mimelet
Proizvođač: Neutronized
Žanr: Puzzle platformer
Komande: kursori
Vrijeme igre: 30 minuta

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije