http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

serija ili tv film?

HBO radi na produkciji Battlefield: Bad Company TV serije

vietnam
Različiti izvori dojavljuju da su EA i HBO potpisali ugovor za komediju u trajanju sat vremena

Bad Company uvijek je bio poznat kao opušteniji mlađi brat Battlefielda ispunjen urnebesnim humorom i dijalozima. Najvjerojatnije upravo zbogtoga HBO se odlučio uhvatiti u koštac sa snimanjem serije ili TV filma 'Battlefield: Bad Company'. Još uvjek dakle nije u potpunosti jasno hoće li to biti TV film ili serija, ali se zna da će 'to nešto' trajati sat vremena'.

 

Scenarij za ekranizaciju je napisao John Eisendrath koji je dosad pisao scenarije za Alias, Felicity i Beverly Hills 90210  (znamo, nije neka sreća).

 

Priča ukratko prati četvoricu vojnika koji odluče napustiti vojnu službu i vratiti se normalnom civilnom životu. Međutim, kako bi riješio neko prljavo rublje iz prošlosti njih u tom trenutku poželi ubiti njihov dotadašnji general. Sve ostalo mogli bi vrlo uskoro vidjeti u obliku serije ili TV filma.

 

Snimanje će se odvijati pod nazdorom Patricka Bacha, producenta Battlefield igara.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije