http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SQUADRON 42 SPACE CITIZEN

Chris Roberts objavio duhovnog nasljednika Wing Commandera

wc_squadron42logo000204
Čovjek iza legendarnog Wing Commandera objavio je rad na novoj svemirskoj simulaciji

Svatko tko do danas nije čuo za Chris Robertsa nije igrao igre u devedesetima. Točka. Stvarno. Za istač. Legenda iza čuvenog Wing Commander serijala nestala je sa scene, samo da bi se ponovno pojavila jučer sa trailerom koji je nostalgične svemirske pilote oborio s nogu. I natjerao ih da promijene donji veš. Squadron 42 Space Citizen najnoviji je Robertsov projekt namjenjen PC platformi i luđacima koji i dan danas u pijanom deliriju ponekad mašu vilama na konzole i tablete (nama). U slučaju da niste igrali igre tog kalibra, spomenimo kako se radi o militarističkoj space operi sa snažnim sim elementima.

 

Prošireni trailer za Squadron 42

 

 

Drugim riječima, multiplayer, ekonomija, tone različitih brodova, frakcije, metalni grudnjaci, mitraljezi i konstantno pucanje. U službenom traileru možemo vidjeti dio tog napucavanja, uzbuđenja te napetosti...do te mjere da dobijete dojam da brodovi doslovce konstantno prazne šaržere, pa makar nemali što za ciljati (ovo vrijedi za ekstended verziju). Sigurni smo kako će svemirskim pilotima devedesetih tijekom dotičnog poteći usamljena suza niz obraz. Na žalost, kao i kod većine takvih retko mega projekata, i Chrisov traži VAŠ novac. I za razliku od većine suvremenika, Roberts kategorički odbija sakupljanje para preko Kickstartera. Razlog? Minimalizacija trenja pri komunikaciji među igračem i developerom. U svakom slučaju, nakon gledanja trailera jednostavno ne možemo ostati ravnodušni. Ako postoji igrač koji se sjeća Tie Fightera i Wing Commandera, onda postoji igrač koji će pomoći Robertsu da ostvari ovaj doista interesantan projekt.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije