http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

'CASTLE OF GLASS'

Linkin Park opet snimio spot za Medal of Honor

medal-of-honor-warfighter-pic-2
Napokon je objavljen spot za 'Castle of Glass', pjesmu Linkin Parka s njihova nova albuma u kojemu se nalaze scene iz nadolazećeg Medal of Honora

Kada je 2010. dolazio na tržište, Medal of Honor napravio je suradnju s Linkin Parkom koji je EA-u dopustio korištenje pjesme 'The Catalyst' s tada novog albuma 'A Thousand Suns'. Prije nekoliko mjeseci bend je objavio novi album 'Living Things', a najnoviji singl odlučili su objaviti uz suradnju s EA u promotivne svrhe nadolazećeg Medal of Honor: Warfighter-a.

 

Spoz za pjesmu 'Castle of Glass' tako donosi već milijardu puta prožvakanu priču o unesrećenosti poginulih vojnika koji su svoj put ionako odabrali potpuno sami, bez potrebe obrane domovine ili sličnih viših ciljeva. Ipak, vjerujemo da će prosječni amerikanac na spot vrlo rado pustiti pokoju suzu.

 

 

Podsjećamo, igra će se na tržištu pojaviti 25. listopada i to na PC, PS3 i Xbox 360 platformama.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije