http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

CAPCOM POPUSTIO

Kontroverzni DLC za Resident Evil 6 biti će – besplatan

re6
Samo nekoliko sati po izlasku Resident Evila 6 oni znatiželjniji shvatili su da se na diskovima na kojima dolazi finalna verzija igre nalazi i zaključani DLC. Danas to više nažalost nije rijetkost, no Capcom je odlučio posipati se pepelom

U posljednje vrijeme igre često dolaze s već integriranim DLC-om za koji nekoliko tjedana kasnije morate izdavaču udijeliti dodatnu šaku dolara kako bi mogli zaigrati nešto što ste već realno kupili. Tako je bilo i u slučaju Resident Evila 6 koji je trenutno pod prilično žestokom paljbom kritike.

 

Ipak, kako bi umanjio štetu, Capcom je objavio da će spomenuti DLC za sve biti – besplatan. DLC će sadržavati novu 'No Hope' težinu te će omogućiti da se kampanja Ade Wong odmah može zaigrati u co-op-u što zasad nije moguće. Dakle, DLC unatoč tomu što će biti besplatan i neće biti neka prevelika sreća s obzirom da zapravo neće igri dodati nikakve dodatne sadržaje.

 

Igru je jučer recenzirao i naše gore list Krešimir Lauš što možete vidjeti u priloženom videu;

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije