http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PLATFORME SMRTI

PlayToy igra dana: Platcore

Platcore
Za ovaj petak predlažemo vam malo testnih poligona začinjenih laserima i automatskim naoružanjem

Platcore je jedna od onih igara koje ne znate zbog čega ih igrate već sat vremena. Ovaj interesantan platformski hibrid tjera vas da promatrate svoju okolinu i reagirate u minimalnom roku. Smješten u testni poligon, vaš Placore robot koristi štit i agilnost kako bi izbjegao nizove nasumičnih zamki koje ga pokušavaju doći glave. Trik kod Platcorea je da on ne ide nigdje, već da se čitava stvar odvija oko glavnog lika. Drugim riječima - ne postoje leveli kao takvi, već nizovi i nizovi smrtonosnih zamki. I priznajemo, sve izgleda dosta dobro.

 

Doduše, ono što nas je poprilično oduševilo kod ove igre je soundtrack. Napravljen sa strane čitavog niza talentiranih glazbenika na Newgroundsima, Platcoreov OST kombinacija je gamingom inspirirane elektronike koju ćete pjevušiti dosta dugo nakon što završite s igrom. Platcore već danas možete zaigrati na Playtoyu.

 

 

Ime: Platcore
Developer: Chris Jeff
Žanr: platformer
Komande: prema izboru (kursori ili Wasd) u igri
Trajanje: po želji :)

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije