http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZBOG SPOILERA

Procurio Halo 4, autori poručuju da budete na oprezu

halo4
Kao i većina modernih igara, Halo 4 na torrentima se pojavio čak tri tjedna prije službenog izlaska

'Na Halou 4 radio sam tri godine. Molim vas da izbjegavate spoilere i procurjelu verziju za koju su zaslužni lopovi sve do službenog izlaska igre. Hvala.' – stoji na Twitter profilu Josh Holmesa, kreativnog producenta Haloa 4 iz 343 Industriesa.

 

Tako se i Halo 4, jedan od najisčekivanijih FPS-ova godine prije roka pojavio na torrentima. I dok je tako nešto normalno za recimo CoD franšizu, dapače, postoje sumnje da Activision namjerno prije službenog izlaska igre pušta igru na torrente kako bi dobio feedback publike, ali i pojačao hype, 343 Industries ovo definitivno nije planirao.

 

Iz toga razloga iz 343 Industriesa upozoravaju sve prave obožavatelja franšize da se suzdrže od posjeta pojedinim forumima kako im oni koji odluče zaigrati procurjelu verziju ne bi pokvarili užitak prvog prelaženja igre.

 

Halo 4 na tržištu će se službeno pojaviti 6. studenog i to kao Xbox 360 ekskluziva.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije