http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ASTRONAUTS VS ZOM...BOŽE MENE...

PlayToy igra dana: Planet Juicer

Planet Juicer
Ogolite planete, postavite obrane i zaradite novac u ovom zanimljivom tower defense naslovu

Malo koji gamer nije čuo za Plants vs Zombies. Stvarno. Jedna od najpopularnijih casual tower defense igara ostavila je tekovinu u obliku inspiracije na mnoge developere, pa tako i one koji rade flash igre. Planet Juicer igra je tog tipa, samo sa drukčijom tematikom, nekoliko temeljito različitih gameplay mehanika i jako dobrim art directionom.

 

Vaš zadatak je obraniti platformu koja sakuplja sve korisne materijale sa planeta dok vas lokalni puk (alieni) pokušavaju narezati na komade. Planet Juicer vas, ako ste pametni i uporni, nagrađuje nadogradnjama, novim oružjima i unitima, a sve što VI trebate napraviti je ogoliti planete na koje vas pošalju. Akcija u igri je zanimljiva, te sadrži dovoljno varijacija na PvZ temu da bi vas držala prikovanima uz ekran "još samo tih dva-tri vala". Planet Juicer možete zaigrati na Playtoyu.

 

Ime: Planet Juicer
Developer: Kongregate
Žanr: Tower defense
Komande: Miš
Trajanje igre: 5 do 555 minuta 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije