http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BEZ IJEDNOG MRTVOG NEPRIJATELJA

Igrač WoW-a dosegao 90i level mirnim putem

mop
Američki igrač čuvenog MMO-a postigao je maksimalni level u Mists of Pandaria na netipičan način

Postići stvari na drukčiji i originalan način uvijek plijeni pažnju okoline. Pogotovo ako ste igrač World of Warcrafta koji čitavu igru planira odigrati tako da ne počini niti jedno (virtualno) ubojstvo. Tauren druid po imenu Irenic dostigao je 90i level bez toga da je promijenio opremu od praktički prvog levela, te tako da u čitavom periodu od generacije lika do čuvenog level capa nije ubio apsolutno ništa.

 

Samo se vi mlatite...odo ja kopat'. :D

 

Svi koji igraju World of Warcraft svjesni su činjenice da u igri dobivate iskustvo tako da tamanite floru, faunu i neprijateljski (ili ponekad prijateljski) nastrojene igrače. Gore spomenuti igrač uspio je arheologijom i gatheringom izgrindati 90 levela sa taurenom pacifistom, te priznaje, nije baš bilo lako. Na njegovom profilu, doduše, moguće je uočiti oko 95 jedinica nanesene štete. Komentar? "Slučajno sam kliknuo da lik napadne nešto. Ta greška se nije više ponovila." Item level dotičnog druida također je nula, što do neke mjere svjedoči njegovoj temeljnoj odluci da nikada ne napadne nikoga. Jedan jedini quest koji je lik odradio je Unavoidable Inclusion koji, eto slučajnosti, ne zahtjeva da ikog ubijete.

 

Svima dragi tauren generiran je u Mists of Pandaria ekspanziji, te je zahtjevao preko 12 dana pacifističkog igranja. Ovo će, uvjereni smo, potaknuti i druge igrače na razmišljanje o miru, nenasilju i dokazivanju kako sve u World of Warcraftu NE MORA uvijek završiti masovnom barskom tučnjavom.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije