http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

UOČI IZLASKA WII U

Nintendo spušta cijene Wii konzole

wii
Uoči dolaska Wii U konzole Nintendo je odluči sniziti cijene Wii konzole

Nakon što je Microsoft počeo diljem svijeta spuštati cijene Xbox 360 konzole i to za 50$, na nešto slično odlučio se i Nintendo sa svojom Wii konzolom. Ona će tako od sada na američkom tržištu umjesto 150$ stajati 130$. Konzola će biti crne boje i doći će u paketu s Wii Sports, Wii Sports Resort te Wii Remote Plus i Nunchuk kontrolerima, a na tržištu će se pojaviti 28. listopada.

 

Ovo sniženje cijena dolazi uoči dolaska Wii U konzole koja bi se na policama trgovina trebala pojaviti 30. studenog. Čisto usporedbe radi, Basic edicija nove konzole stajati će 300, a Premium 350 američkih dolara.

 

Obje konzole još uvijek aktualne generacije tako su postale iznimno prihvatljive, dok Sony i dalje odbija sniziti cijenu PlayStation 3 i to pod objašnjenjem da to traže sami igrači.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije