http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STRAŠNI SUD

Ovog ponedjelka: Dishonored recenzija

dishonored
Ekipa u Gamereportu primila se posla, te se bacila u koštac sa najnovijim Bethesdinim naslovom

Kao što i naslov nalaže, stručni tim Gamereport već tjedan dana radi na pripremi recenzije koja će vas možda oboriti s nogu, te natjerati da na kompletno drukčiji način gledate na svijet, roditelje, novac, ljubav, pa i burek s mesom. Dapače, toliko smo sigurni u kvalitetu igre i požrtvovnost autora ovih redaka (koji je, usput, i autor same recenzije), da smo Dishonored odlučili pomno pripremiti i donjeti vam ga već u ponedjeljak kao Gamereport ekskluzivu.

 

Kitovi, nožovi i ubice!

 

Stoga pripremite nožić, izvucite smrtonosnu masku i počnite se furati na steampunk jer u ponedjeljak vas očekuje, te pače VREBA Dishonored recenzija.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije