http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OBJAVLJEN I PRVI CONCEPT ART

Prvi detalji o Dragon Age III

da3
Nedugo nakon što je i službeno najavio rad na novoj Dragon Age igri, BioWare je objavio i prve detalje o nadolazećem RPG-u

Sredinom rujna BioWare je potvrdio glasine i službeno objavio rad na trećoj igri u Dragon Age franšizi pod imenom 'Inquisition'. Pri tome je rečeno samo to da BioWare i EA pažljivo kupe dojmove na katastrofalnom Dragon Ageu II i da će igra biti pogonjena DICE-ovim Frostbite 2 engineom.

 

Jon Perry, cinematic designer na igri izjavio je da će samo jedan level u trećoj igri biti velik poput cijelog teritorija u drugoj igri, a kreativni direktor Mike Laidlaw istaknuo da će prilagođavanje lika vlastitim preferencijama biti bogatije čak i od Originsa.

 

Osim toga, ekipa iz BioWarea objavila je i da će igrač moći imati i vlastiti dvorac, no u detalje nisu ulazili. Objavljen je i prvi concept art:

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije