http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

FASSBENDER U GLAVNOJ ULOZI

Ubisoft žurno radi na Assassin's Creed filmu

acr
Prije nekoliko mjeseci Ubisoft je najavio da planira snimanje filma temeljenog na njihovoj najpopularnijoj franšizi ali i to da će glavnu ulogu u filmu preuzeti Michael Fassbender

Filmovi i igre nisu uvijek dobra kombinacija. Ili, još bolje rečeno – nikad. Istina, na njima je Uwe Boll stekao slavu, no onu negativnu zbog koje je omražen od cijele gamerske populacije. Ipak, čini se da napokon možemo očekivati film snimljen po igri koji će vrijediti pogledati. 

 

Naime, prije nekoliko mjeseci Ubisoft je najavio da kreće u realizaciju Assassin's Creed filma i to s fantastičnim Michaelom Fassbenderom u glavnoj ulozi. Fassbender je jedan od trenutno najcjenjenijih svjetskih glumaca poznat po ulogama u Prometheusu, Inglorious Basterds, Shame-u te posljednjem X-Man-u.

 

Ubisoft u svojem najnovijem izvješću za javnost ističe da želi sa snimanjem krenuti već sljedećega ljeta kako bi se film u kinima pojavio usporedno s izlaskom sljedeće Assassin's Creed igre, javlja Variety. Pri tome se očigledno misli na igru koja će izaći nakon Assassin's Creeda 3.

 

Ubisoft će film snimati u suradnji s produkcijskom kućom 'New Regency' koja Ubisoftu garantira potpuni nadzor nad svim aspektima filma što znači da ćemo dobiti vjernu ekranizaciju jedne od najpopularnijih igara današnjice.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije