http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NA XBOXU 360

Još jedna beskorisna upotreba Kinecta u novom Need for Speedu

need_for_speed_most_wanted_2012_19
Criterion Games odlučio je prezentirati upotrebu Kinecta u nadolazećem Need for Speedu

Dolazak Kinecta svojevremeno je najavljivan poput nekakve revolucije koja će vas natjerati da mrske kontrolere bacite kroz prozor i svoje omiljene igre zaigrate njišući bokovima i uzvikujući bizarne naredbe. Naravno, od revolucije nismo dobili ni 'r', sve igre namijenjene isključivo Kinectu bile su oveći promašaj, a danas se u igrama koristi tek kao beznačajni dodatak.

 

Jedan od pozitivnijih primjera upotrebe bio je Mass Effect 3 u kojemu ste pomoću glasovnih naredbi mogli razmještati svoje suborce i izdavati im naredbe. I to je bilo to. Sada je iz nekog razloga EA odlučio u Need for Speed: Most Wanted implementirati podršku za Kinect. On će se moći koristiti u tzv. 'EasyDrive' modu u kojemu ćete pomoću Kinecta moći – pazite sad – upaliti motor, gledati uokolo i promijeniti pokoji dio motora.

 

Spontani pljesak i runda pelina za EA! Uzvikom 'Start engine!' moći ćete upaliti motor. Vau, umjesto pristiska jedne tipke poput zadnjeg ćete se kretena morati izderati u Kinect da bi se – upalio motor.

 

Ipak, u EA su vrlo ponosni na implementaciju podrške za Kinect u Most Wanted pa su snimili i prigodni video;

 

 

Podsjećamo, Need for Speed: Most Wanted na tržištu će se pojaviti 2. studenog.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije