http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BENEDICT ARNOLD

Na PlayStationu 3 četiri ekskluzivne misije za Assassin's Creed 3

original
Ubisoft je objavio trailer za četiri misije koje će se moći zaigrati samo na PlayStation 3 konzoli

Četiri misije koje će se baviti pokušajem Benedicta Arnolda da potkopa Američku revoluciju moći će se zaigrati isključivo na PlayStationu 3. Sony je očigledno uvidio veliki značaj nadolazećeg Assassin's Creeda III za svoju platformu i napravio deal s Ubisoftom, a o čemu je zapravo riječ vidjeti možete u priloženom traileru;

 

 

Benedict Arnold stvarna je povijesna ličnost koja je pokušala kompromitirati Američku revoluciju predajom West Point tvrđave Britancima, u čemu na kraju nije uspio. A neće ni u igri, samo ovaj puta zbog Connora koji će stvari uzeti u svoje ruke.

 

Assassin's Creed III će se na PlayStationu 3 i Xboxu 360 pojaviti 31. listopada, na PC-u 23. studenog te 30. studenog na Wii U konzoli.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije