http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ALATI ZA MODIFIKACIJU

Carmack obećao da će 'mod tools' za Rage stići uskoro

rage
Iako su alati za modifikaciju trebali stići usporedno s izlaskom igre prije točno godinu dana, to se nije dogodilo ni kasnije

Rage se na tržištu pojavio prije točno godinu dana, u listopadu 2011. godine. Radilo se u prvoj igri legendarnog id Softwarea nakon punih šest godina, tj. nakon Dooma III. Odmah po izlasku, mnogi igrači imali su ogromnih problema s njenim pokretanjem, posebice na PC platformi što je riješeno u nekoliko narednih dana. Osim tehničkih problema, radilo se o itekako dobrom FPS iskustvu, iako je multiplayer u potpunosti razočarao s obzirom da je id Software apsolutni veteran u tom segmentu gaminga.

 

Uz samu igru, na tržištu su se trebali pojaviti i alati za modificiranje igre, no to se nije dogodilo još ni danas. Ipak, John Carmack na svom se Twitter profilu ispričao igračima i obećao da će alati biti objavljeni u najkraćem mogućem roku. U tomu ih je, kaže, dosad sprječavao rad na Doom 3: BFG Edition-u.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije