http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BORBA SA ZEUSOM

Novi trailer za God of War: Ascension

image_god_of_war_ascension-18963-2495_0001
Sony i Santa Monica studio objavili su novi trailer za nadolazeći God of War

'Ascension' će biti sedma igra u God of War serijalu, ali i prequel svim igrama. U isto vrijeme, on bi trebao biti začetak novog dijela franšize u čijem će fokusu biti Kratosov osvetnički pohod. Scenarij igre biti će utemeljen u drevnoj Grčkoj mitologiji u kojoj Kratos želi raskinuti sve veze s Aresom, bogom koji je prethodno prevario Kratosa kako bi ovaj ubio vlastitu ženu i dijete.

 

Igra će se na tržištu pojaviti u ožujku sljedeće godine i to kao PlayStation 3 ekskluziva. Također, God of Wars: Ascension biti će prva igra u serijalu koja će imati multiplayer komponentu.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije