http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LOL

Xbox360: Minecraft 360 igraniji od Modern Warfarea 3

minecraft
Trendovi u gamingu su stvar koja se konstantno mijenja...a najnoviji nas je doslovce nasmijao do suza

Slika tipičnog prizora gamera koji koristi Xbox360 je ona u kojoj se dotični izderava na mikrofon dok igra Modern Warfare 3. Pa, sudeći prema najnovijim statistikama, taj klišej bi se mogao promijeniti. Umjesto deranja na mikrofon imali bi razgovor sa drugim rudarima, a umjesto čuvene M-16ice na ekranu bi vidjeli pikselizirani krajolik i nešto zeleno što vam priđe s leđa i eksplodira. Da, pogodili ste - igra koja je nadmašila Modern Warfare 3 po online aktivnosti ovog mjeseca je Notchov Minecraft.

 

Ovo...

 

...ili ovo?

 

Čuveni sandbox naslov trenutno je najigranija online Xbox igra. Barem prema službenoj statistici. Ovaj preokret nikako nam ne skida osmjeh s lica, s obzirom da nas bitka između Minecrafta i Call of Dutya podsjeća na sukob geekova i sportaša. U svakom slučaju, treba pričekati tjedan dana da vidimo hoće li Beskonačno Napucavanje preuzeti tron najigranije Xbox online igre ili ćemo nastaviti uživati u prekopavanju pikseliziranih krajolika u Minecraftu.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije