http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

VOLAAAANIIIII

PlayToy igra dana: Zombie Karts

zombikart
Samo je bilo pitanje vremena kada će netko izbacit karting naslov sa zombijima u glavnoj ulozi

Zombie Karts jedna je od onih igara koje kliknete zato jer vam je dosadno a nastavite ju igrati zato jer je sjajna. Dobro, ovdje se definitivno ne radi o triple A naslovu. Međutim, ono što Kartsi nude je masivna količina customizacije vašeg vozača, fenomenalno odrađena grafika i igrivost koju vjerojatno niste očekivali od prosječne flash igre.

 

Naime, u ovom naslovu birate vozilo, mapu i vozača, najurujete se okolo u sjajno odrađenom 3D-u i u konačnici si podešavate štimung za idući tjedan kada ćemo, evidentno, još jednu godinu za redom slaviti uvozne blagdane. Malo horora i loših kostima, iskreno, nikome ne smeta pa vas ovom prilikom pozivamo da pregrizete mozak i odvozite koji krug u Zombie Kartsima!

 

Ime: Zombie Karts
Developer: Silent Bay Studios
Žanr: Karting/sportska
Komande: Kursori, x i z
Vrijeme igre: oko 5 minuta

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije