http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DOBRE VIJESTI IZ DUNWALLA

Dishonored dobiva čak tri DLC-a

dishonored_aristocrat
Arkane i Bethesda ne gube vrijeme već pripremaju ne jedan nego TRI Dishonored DLC-a

Na oduševljenje svih fanova Bethestinog steampunk sneakera, firma je na mala vrata objavila čak tri dodatka koje će gameri moći kupiti tijekom idućih nekoliko mjeseci. Prvi, koji bi trebao izaći relativno skoro nosi ime Dunwall City Trials. U njemu ćete moći iztestirati svoje prikradačke i borbene vještine u nizu izazova koji bi, barem prema Bethesti i Arkaneu, trebali vaše vještine natjerati do krajnjih granica. Dunwall City Trials koštati će 5 dolara odnosno 500 MS pointova.

 

What shall we do with a drunken wailer....

 

Drugi u nizu DLC-ova trebao bi izaći tamo negdje početkom 2013. i u sebi sadrži kompletni novi storyline koji vas baca u čizme Dauda, šefa bande natprirodnih ubojica pod imenom The Wailers. Kao što to obično i biva u Dishonoredu, svaki vaš postupak imati će dugoročne posljedice, a način na koji rješavate probleme ovisiti će o čitavom nizu novih cool steampunk gadgeta...i odluci mislite li sve poubijati ili ne.

 

 

Par sjajnih kratkih priča iz svijeta Dishonoreda...

 

 

Treći DLC također će biti story driven kampanja, no Bethesda za sada o njoj ne planira previše govoriti. U svakom slučaju, čini se kako je prodaja ove vrlo dobro odrađene igre potakla autore da zarade još koju kintu na igračima željnima šuljanja i bockanja. Nekako se ne možemo oteti dojmu da nam je zbog toga iskreno drago.

 

 

Naša video recenzija Dishonoreda...


 

Sve o temi:
PC
ps3
dlc

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije