http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PROCURJELI PROMO POSTERI

GTA V stiže u proljeće sljedeće godine?

gta3
Jedna poljska stranica objavila je fotografije navodnih promotivnih postera za Grand Theft Auto V prema kojima bi se igra na tržištu trebala pojaviti početkom 2013. godine

Prije nekoliko dana Rockstar je na svojim stranicama najavio da će sljedeći mjesec objaviti pregršt informacija o svom nadolazećem hitu, a jedna poljska stranica sada je objavila fotografije navodnih promotivnih postera za GTA V. Prema njima, igra bi se ne tržištu trebala pojaviti u proljeće 2013. godine i to na Xbox 360 i PlayStation 3 konzolama.

 

 

Ukoliko ovo zaista i jesu pravi promotivni posteri, to ne znači da se igra neće pojaviti i na PC platformi. PC verzija zasigurno je u pripremi, no jasno je da će ona biti naknadno portana s konzola, kao što je to bio i slučaj s prethodnom GTA igrom. Podsjećamo, GTA4 na tržištu se pojavio u travnju 2008. godine, a PC verzija u prosincu iste godine.

 

Također, novinari GameInformer magazina objavili su da su imali priliku isprobati igru što jasno pokazuje da će se igra sigurno biti objavljena u narednih šest mjeseci.

 

Mnoge će razveseliti i vijest da legendarni Grand Theft Auto: Vice City još ove godine dolazi na Android i iOS platforme.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije