http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ASSASSIN'S CREED 3! MOST WANTED!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

Assassins-Creed-3-Weapon-Tomahawk
Assassin's Creed III i Most Wanted predvode impresivnu listu igara koje ćemo moći zaigrati ovoga tjedna

Svi vlasnici PlayStation 3 i Xbox 360 konzola već u srijedu će moći zaigrati Assassin's Creed III, jedan od najambicioznijih, ali i najisčekivanijih igara ove godine. Podsjećamo, vlasnici PC-a i nadolazeće Wii U konzole igru će moći zaigrati krajem sljedećeg mjeseca.

 

Nekoliko dana kasnije, u petak, na PC, PS3 i Xbox 360 dolazi novi Need for Speed pod imenom 'Most Wanted'. Kao što već vjerojatno i znate, radi se o svojevrsnom rebootu istoimenog naslova iz 2005. godine na čijem je razvoju radio vrhunski razvojni studio Criterion Games.

 

 

 

Istoga dana na tržištu će se pojaviti i WWE '13 (PS3, Xbox 360), LEGO Lord of the Rings (PS3, Xbox 360), Marvel Avengers: Battle for Earth (Xbox 360), NBA 2K13 (PC download), Assassin's Creed III: Liberation (PlayStation Vita), Rockstar Games Collection Edition 1 (PS3, Xbox 360), Saints Row the Third: The Full Package (PC), Football Manager 2013 (PC).

 

 

 

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije