http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KRPICE KOJE GAMING ZNAČE

Ubisoft pripremio Assassins Creed liniju odjeće

ac3
Assassins Creed 3 ćete, izgleda, uskoro moći i nositi...

Općenito je poznato kako u zadnje vrijeme igra mora biti larger than life kako bi privukla dodatne korisnike. Ponekad, naime, nije dovoljno da vam franšiza predstavlja najveći profit u kompaniji. Potrebno je napraviti ono nešto ekstra da biste bili zadovoljni zbog dodatnog mega-profita. Primjerice, Ubisoft je napravio taj korak dalje i za novi Assassins Creed pripremio ni manje ni više nego kompletan set brendirane odjeće. Ovo možda i izgleda kao suludi potez, no Ubisoft i njegov partner Musterbrand pripremili su nekoliko odjevnih predmeta koji bi trebali oduševiti sve fanove serijala.

 

Lookin' good!

 

 

I iskreno, prema prvim recenzijama rekli bismo da će im trebati svaka majica s kratkim rukavima koju mogu prodati. CD-Action, poljski gaming časopis objavio je jednu od prvih tiskanih recenzija, te nije pretjerano oduševljen kvalitetom samog izdanja. Prema njima, igra pati od lošeg AI-a, opće prisutno clippinga, čudne detekicije kolizije, te još čitavog niza drugih bugova. Ovakvi tipovi grešaka najćešće se mogu pronaći u beta verzijama igra, što, konkretno, potvrđuje kako ekipa koja je polirala Assassins Creed 3 jednostavno nije imala dovoljno vremena da igru izbaci u kvalitetnijem stanju. To, još jednom, potvrđuje stres i tempo pod kojim se današnji triple A naslovi proizvode.

 

Connor nije sretan

 

 

Što se nas tiče, nadamo se kako ćemo uskoro dobiti i svoju kopiju Assassins Creeda 3, te sukladno tomu donjeti službeno Gamereport mišljenje o naslovu u jednoj od naših recenzija. Do tada samo možemo grickati nokte i nadati se da će autori izglancati igru u nekom od prvih post-launch patcheva.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije