http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

WORLD PEACEEAAARRRBRAINS!

PlayToy igra dana: Infectionator World Dominator

IWD
Pripreme za Helloween se nastavljaju sa RTS-om pod imenom Infectionator

Onaj je dio godine kada su zombiji nešto popularniji nego inače. U ime Helloweena odlučili smo na PlayToy dovesti još jedan zombi klasik. Infectionator World Dominator naoko je odurna real time strategija u kojoj virusom inficirate nebrojene nesretnike diljem svijeta u nakani osvajanja istog. Naime, ta infekcija pretvara ljude u zombije koji jedu ljude, stvaraju nove zombije koji opet jedu ljude...uglavnom kužite o čemu pričamo.

 

Trik kod infectionatora je kako plasirati virus da bi se čim više nesretnika na određenom nivou inficiralo u samom startu, te time generiralo više zombija. Kasnije u igri koristiti ćete specijalne zombije, zamke i nekolicinu drugih divota kako biste legiju živih mrtvaca povećali za par stotina članova. Dodamo li ovome laboratorij u kojemu uzgajate nove i opasnije verzije virusa, svjetsku mapu gdje odlučujete GDJE ćete šiknuti sljedeću šnitu zombi apokalipse, imamo naslov koji je puno zarazniji (hehehe) nego što bi itko pomislio. Infectionator je klasik zombi gaminga kojeg već danas možete zaigrati na Playtoyu.

 

Ime: Infectionator World Dominator
Žanr: Real time strategija
Autor: Toge
Komande: Miš i numeričke tipke
Vrijeme igre: oko 2 sata

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije