http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MEĐU GLUMCIMA ROBERT DOWNEY JR

Novi trailer za Black Ops 2 u režiji Guy Ritchiea

black_ops_ii___wallapaper_HD
Slavni redatelj snimio je najnoviji trailer za nadolazeći Call of Duty u kojemu se pojavljuje i Robert Dawney Jr.

Snimljeni traileri bogate i skupe produkcije više nisu nikakva rijetkost, a to pokazuje i najnoviji trailer za nadolazeći Call of Duty: Black Ops 2. Njega je, naime, režirao Guy Ritchie, slavni redatelj zaslužan za hitove poput Snatch, Revolver, RocknRolla i Lock, Stock and Two Smoking Barrels. Da stvar bude zanimljivija, u njemu se na nekoliko sekundi pojavljuje i jedna od najvećih televizijskih zvijezda današnjice – Robert Downey Jr. Dakako, mnogi će primijetiti i još jedno poznato lice, čovjeka koji se odaziva na ime FPS Russia.

 

 

Call of Duty: Black Ops 2 na tržištu će se pojaviti 13. studenog na PC, PS3 i Xbox 360 platformama te 30. studenog na Wii U konzoli.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije