http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IZRUGIVANJE IGRAČIMA

Assassin's Creed III dobio patch već prvi dan

ac3
Jučer se na tržištu pojavio novi Assassin's Creed, a s njim i prvi patch za igru koji ispravlja zaista brojne probleme

Prije nekoliko dana sasuli smo drvlje i kamenje na EA i Medal of Hnor: Warfighter zbog toga što je igra već prvi dan dobila – patch. I to patch koji ispravlja gomilu problema što indicira da je EA na tržište gurnuo nedovršenu igru. Nažalost, istu situaciju sada imamo i s Assassin's Creedom III. Ubisoft je jučer, na dan izlaska same igre, izbacio i prvi patch. Da stvar bude gora, lista problema koje patch ispravlja je poprilična.

 

Da, okej, Ubisoft je te probleme ispravio i to je za svaku pohvalu, no krenimo ispočetka – Ubisoft je, kao i EA, na tržište izbacio igru koja očito nije bila spremna za nj. Izdavačke kuće koje forsiraju izlazak nedovršenih igara sve je teže shvatiti. U redu, očigledno je da se to radi zbog zadanih okvira i financijske dobiti, no Ubisoft konkretno tvrdi da je Assassin's Creed III njihov najambiciozniji projekt dosad na kojemu su radili pune tri godine. Pa zašto se onda razvoju igre ne posvetiti dodatnih tjedan dana i na tržište izbaciti dovršenu igru? To pitanje ostati će nažalost neodgovoreno, no nadamo se da slučaj Assassin's Creeda III i MoH: Warfightera neće započeti negativan trend. Živi bili pa vidjeli!

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije