http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ROCKSTAR POTVRDIO

Službeno je: GTA V na tržištu u proljeće!

gta_big_1
Nakon glasina prema kojima će se nova Grand Theft Auto igra na tržištu pojaviti u proljeće, ta informacija i službeno je potvrđena

Rockstar je i službeno potvrdio glasine koje je prije nekoliko dana započeo jedan poljski fan-site koji je objavio fotografije navodnih promo postera za igru. Grand Theft Auto V zaista će se na tržištu pojaviti u proljeće sljedeće godine, što dokazuju i službeni promo-materijali koji pozivaju igraće da igru kupe u pretprodaji.

Kao i na promo posterima koji su očito bili 'the real deal', i na službenim promo materijalima nalaze se natpisi 'PlayStation 3' i 'Xbox 360' što znači da će se igra prvo pojaviti na tim platformama a nešto kasnije (nadamo se!) i na PC-u i možda nadolazećoj Wii U konzoli.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije