http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAJBOLJA IGRA U SERIJALU?

Halo 4 najskuplja je Microsoftova igra dosad

halo_4_26
Halo 4 napokon se pojavio na tržištu i instantno pokupio vrtoglavo visoke ocjene

Microsoft i 343 Industries nakon prvog vala recenzija može samo zadovoljno trljati ruke. Halo 4 ne samo da je odličan, nego je i nadmašio očekivanja i onih najvjernijih fanova. 343 Industries ne samo da je zadržao svima dobro poznato Halo iskustvo, nego ga i dodatno nagradio i u krajnjoj liniji - učinio boljim.

 

Iako su mnogi smatrali da nitko ne može napraviti bolji posao od Bungie studija, Microsoft je u igru uložio užasno velik novac pa je Halo 4 njihova najskuplja igra ikad, iako nije poznato o kojoj se svoti točno radi. No, u skladu s time velika su i očekivanja. Microsoft predviđa da će 'četvorka' nadmašiti Halo: Reach koji je u samo prva 24 sata zaradio više od 200 milijuna američkih  dolara, ali i da će zaraditi više nego Skyfall, novi film o Jamesu Bondu.

 

Uoči lansiranja Halo 4, Microsoft je ponosno naglasio da je dosad prodano više od 46 milijuna primjeraka Halo igara čime se zaradilo više od 3 milijarde američkih dolara. Igrači su pak u igranju Halo igara zbrojeno proveli pet milijardi sati.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije