http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DOBAR DEAL

Naručite li Crysis 3 Crytek vam poklanja prvi Crysis

crysis_3_screen_1___prophet_the_hunter
Crytek je objavio da će svi koji prednaruče Crysis 3 na poklon dobiti digitalnu kopiju prve igre u serijalu

Crysis 3 na tržištu će se pojaviti u veljači sljedeće godine, no prvi promo materijali još nas nisu uspjeli impresionirati i uvjeriti da će igra biti na razini prve igre. A upravo prvi Crytek dobiti će na poklon svi koji odluče već sada kupiti Crysis 3.

 

Podsjećamo, Crysis se na tržištu pojavio 2007. i postao svojevrsni grafički benchmark pomoću kojega se i danas testira PC hardware. Crysis 2 zaigrali smo 2011. godine i bio je tek vrlo dobar, još jedna od igara koje zaigrate i onda zaboravite.

 

Treća igra biti će, baš kao i Crysis 2, smještena u New York koji je sada gotovo potpuno preuzela džungla zbog čega očekujemo neku vrstu mješavine između prvog i drugog Crysisa.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije