http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TREĆA IGRA U SERIJALU

U produkciju kreće novi Dreamfall!

dreamfall
Ragnar Tornquist objavio je da kreće produkcija na potpuno novoj igri smještenoj u svijet Dreamfalla

Red Thread Games studio kreće u razvoj nove Dreamfall igre jednostavno nazvane 'Dreamfall Chapters'. Objavio je to Ragnar Tornquist, kreator Dreamfall franšize i kreativni direktor recentnog The Secret World MMO-a koji je unatoč inventivnosti na kraju (financijski) podbacio. On je nedavno osnovao novi studio i preuzeo IP od Funcoma kako bi konačno započela realizacija projekta. U tome mu je pomogao i Norveški filmski institut donacijom od 175 tisuća američkih dolara.

 

Prva igre u franšizi, 'The Longest Journey', na tržištu se pojavila 1999. godine i do danas je stekla kultni status. Godine 2006. pojavio se i njen nasljednik 'Dreamfall: The Longest Journey' koji nije naišao na pretjerano dobre kritike, no autoru ovih redaka ostao je u iznimno lijepom sjećanju.

 

Nažalost, još nije poznato kada bi se 'Dreamfall Chapters' trebao pojaviti na tržištu pa ni za koje platforme, no sada je ipak najbitnije to da cijela stvar kreće.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije