http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

JOŠ ZOMBIJA!

PlayToy igra dana: After Sunset

after-sunset
Ako ste mislili da smo sa zadnja tri naslova zaključili PlayToy plejadu ZOMBI IGARA, prevarili ste se

U After Sunsetu vaš zadatak je jednostavan: spasiti civile i pobiti čim više krvožednih zombija. Naravno, zadatak vam je olakšan opsežnim arsenalom oružja koji se sastoji od niza pucaljki i vaše vjerne satare. Pošto After Sunset igrate iz ptičje perspektive, nešto nalaže da ćete imati posla sa hordama koje dolaze iz svih smjerova.

 

I odgovor na tu pretpostavku je "da, napadati će vas iz svih smjerova". U After Sunsetu zadatak je dobro se pozicionirati, ne dopustiti da vas okruže, te sakupiti čim više bodova. Kao što se i da pretpostaviti, ne radi se o pretjerano zahtjevnoj igri (barem za mozak) koja će šarmantnom grafikom i kratkim trajanjem najvjerojatnije oduševiti one koji baš i nemaju previše vremena na rukama. After Sunset možete zaigrati na Playtoyu.

 

Ime: After Sunset
Žanr: Akcija
Developer: Silent Bay
Komande: Kursori, x i z
Vrijeme trajanja igre: oko 10 minuta

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije