http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KAO I METRO: LAST LIGHT

Company of Heroes 2 u ožujku sljedeće godine

Company-of-Heroes-2
THQ je objavio da će se Company of Heroes 2 i Metro: Last Light na tržištu pojaviti u ožujku sljedeće godine

Sve donedavno vrijedile su informacije da će se Company of Heroes 2 i Metro: Last Light na tržištu pojaviti još ove godine. No, kako službenog datuma nije bilo, počela su nagađanja da se igre na policama trgovina ipak neće pojaviti u 2012. godini.

 

To je sada potvrdio i sam THQ uz objavu da će se obje igre na tržištu pojaviti u ožujku sljedeće godine što je 'kasnije no što je planirano'. Ovakav potez nimalo ne iznenađuje jer THQ pod hitno treba komercijalni uspješni mega-hit s obzirom na probleme u kojima je tvrtka. Nakon brojnih padova još jedan prouzročen je i objavom Darksidersa II koji su pokupili solidne kritike ali komercijalno potpuno podbacili. Naime, THQ je distribuirao samo 1.4 milijuna primjeraka igre, a pitanje je koliko je od toga broja zaista prodano.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije