http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HALO 4 PRVA LANSIRANA IGRA

Vjerovali ili ne: Xbox 360 tek sad lansiran u Izraelu

halo4
Halo 4 prva je igra za Xbox 360 koja će se prodavati na izraelskom tlu, a usporedno s tim gejmeri će po prvi puta u toj zemlji moći kupiti konzolu Xbox 360

Ova vijest definitivno spada u rubriku 'vjerovali ili ne'. Naime, punih sedam godina nakon što je pojavio na tržištu diljem svijeta, Xbox 360 tek je jučer službeno najavljen u Izraelu, jednoj od najrazvijenijih i najbogatijih zemalja svijeta. Microsoftova konzola na tom će se tržištu pojaviti 21. studenoga, a uz nju će se moći kupiti i Halo 4, prva igra za Xbox 360 u Izraelu.

 

Nažalost, nismo uspjeli doznati koji je razlog što se konzola u toj zemlji nije pojavila prije. No, zanimljivo, ova vijest dolazi nekoliko dana nakon što je Sony uspio dobiti dopuštenje da u bliskoj budućnosti započne s prodajom PlayStation 3 konzole u Kini. Naime, konzole su u toj zemlji još uvijek ilegalne, a led će još u prosincu ove godine probiti Nintendo koji će na kinesko tržište lansirati 3DS XL konzolu.

 

Lansiranje Xboxa 360 u Izraelu bilo je prilično bizarno. Na pozornici se u jednom trenutku pojavio čovjek maskiran u Master Chiefa i poručio publici da je 'Halo 4 najbolja igra ikad i da ne igraju ostale igre jer su one za curice.' Umm, okej.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije