http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PET IGARA U JEDNOM PAKETU

Ubisoft sprema Assassin's Creed antologiju

Assassins-Creed-3-Connor-Trailer_1
Iako se tek prije nekoliko dana na tržištu pojavio Assassin's Creed III, Ubisoft navodno planira izdati i antologijsko izdanje koje će sadržavati sve igre u franšizi

Francuski Amazon greškom je objavio 'Assassin's Creed Anthology', bogato izdanje koje sadrži sve Assassin's Creed igre i pripadajuće DLC sadržaje. Na taj način otkrivena je Ubisoftova namjera da u bliskoj budućnosti igračima zaista ponudi takvo izdanje iako se posljednji Assassin's Creed III na tržištu pojavio tek prije nekoliko dana.

 

Podsjećamo, franšiza se sastoji od pet igara: Assassin's Creed (2008) , Assassin's Creed II (2009), Assassin's Creed: Brotherhood (2010), Assassin's Creed: Revelations (2011) i Assassin's Creed III (2012).

 

Amazon je izvjesio i očekivanu cijenu od 150 eura, no nije poznato kada bi se Antologija mogla pojaviti na tržištu, a Ubisoft je više detalja obećao za sljedeći tjedan.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije