http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TABLET ZA GEJMERE

Microsoft razvija tablet 'Xbox Surface'

Microsoft-Surface-table
Nakon što je izdao liniju tableta pod imenom 'Surface', Microsoft navodno razvija i gaming tablet koji bi se ne tržištu pojavio nešto prije sljedeće konzole Xbox

Prije nekoliko dana, usporedno s objavom operativnog sustava Windows 8 Microsoft je u prodaju pustio 'Surface', svoju prvu liniju tableta. 'Surface' zasad nailazi na podijeljene kritike i dojmove, no čini se kako Microsoft planira liniju proširiti i na tržište gaminga. Naime, TheVerge javlja kako Microsoft trenutno u potpunoj tajnosti radi na razvoju gaming tableta pod imenom 'Xbox Surface' koji bi se na tržištu trebao pojaviti sljedeće godine, i to prije izlaska sljedeće Xbox konzole.

 

Pod pokrovom tableta biti će ARM procesor dizajniran posebno za taj tablet, a očekuje se i velika količina RAM memorije i zapremnine. Od ostalih karakteristika spominje se veličina dijagonale ekrana koja će iznositi 7 inča. Tablet će biti pogonjen posebnom verzijom Windows OS-a prilagođenog gamingu. Prema istom izvoru TheVergea Microsoft već radi na razvoju aplikacija i igara za svoju novu platformu.

 

Ukoliko se ove glasine zaista pokažu istinitima, vrlo je lako moguće da 'Xbox Surface' bude kompatibilan sa sljedećom Xbox konzolom i da dobijemo kombinaciju a la Wii U. Podsjećamo, Microsoft trenutno aktivno radi i na razvoju sljedeće Xbox konzole koja je zasad poznata pod kodnim imenom 'Durango'.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije