http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAKON 15 GODINA

Gasi se službeni Playstation Magazine

Official Playstation Magazine
Gasi se jedan od najstarijih časopisa posvećenih Sonyjevoj gaming platformi

Prema službenoj objavi, ovog prosinca izaći će posljednje izdanje službenog Playstation Magazinea. Na ovakvu odluku šefova možda utječe i činjenica da se radi o tiskanom izdanju, a općenito je poznato kako revijska izdanja polako gube bitku s gomilom online gaming portala (huehuehuehue).

 

Prejstešon

 

Playstation Magazine prošao je kroz tri inkarnacije od svojeg prvog broja koji je izašao davne 1997. Uredništva su se izmjenjivala, službene anime maskote su nastajale i nestajale, kultni magazin prošao je kroz mnogo stilskih reformi - te u konačnici došao do manje ili više neslavnog kraja u prosincu ove godine. Mnogi kritičari razvoj situacije pripisuju lošoj eri za Playstation kao brend. Međutim, obratimo li pažnju na gašenje Nintendo Powera, nekako nam se čini da razlog ovakvom kraju leži u krizi koja hara svijetom tiskanih gaming publikacija.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije