http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SLUŽBENO POTVRĐENO

BioWare započeo rad na novoj Mass Effect igri

masseffect3
BioWare nije dao ni milimetra prostora bilo kakvim glasinama o njihovom nadolazećem naslovu nego su jednostavno sami objavili da su započeli rad na novoj Mass Effect igri

Iako je trilogija završena s Mass Effectom 3, BioWare je upravo počeo s radom na potpuno novoj Mass Effect igri što će sigurno razveseliti mnoge s obzirom da je Mass Effect jedna od najvažnijih franšiza današnjice.

 

Zanimljivo, vijest je objavio Casey Hudson, najvažniji čovjek za franšizu i to na Twitteru pitanjem što sami igrači žele u sljedećoj Mass Effect igri. Nažalost, to je sve što zasad znamo, no najbitnije je da Mass Effect ide dalje i vjerojatno je točno predvidjeti da će sljedeći Mass Effect biti next-gen igra i ne bi bilo neobično da bude ekskluziva za sljedeću Microsoftovu konzolu.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije