http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

EVANĐELJE PO PETERU

Molyneux: "Nakon Curiositya napraviti ću samo jednu igru"

molyneux
Peter Molyneux, tvorac čuvenog Populousa nedavno je dao još jednu bombastičnu izjavu

Čudo od dizajnera, gamerski enfant terrible Peter Molyneux nedavno je bacio još jednu art bombu rekavši kako mu je Curiosity predzadnja igra na kojoj planira raditi. Za one bez mobilnih uređaja spomenimo kako se radi o interesantnoj kombinaciji sociološkog eksperimenta i masivnog multiplayera u kojemu igrači sustavno uništavaju veliku kocku u nadi da se probiju do njenog središta. Poanta je da će samo jedan jedini igrač imati priliku uništiti posljednji komadić kocke i otključati njenu tajnu. Ta tajna je, prema Molyneuxu, apsolutno oduševljavajuća i mindblowing.

 

Trailer...

 

 

 

Bill Cosby Meme

I naša reakcija...

 

Njegov novi studio za izradu mobilnih igara 22 Cans sa Curiosityem je postigao neočekivane rezultate. Neočekivane, uzmemo li u obzir da se radi o besplatnoj igri koju smo skinuli i pokušali pokrenuti oko 300 puta prije uninstalacije uzrokovane nemogućnošću logiranja na KONSTANTNO zakrcane servere. Bilo kako bilo, bolje nam je da počnemo iz petnjih žila uživati u Curiosityu jer ga slijedi samo jedna nova Molyneux igra...a nakon toga - bijeli zvuk i ništavilo. Osobno, ne mogu se oteti dojmu da se Molyneux na ovaj način samo besramno samo-reklamira. Istina, čovjek je iznadprosječan game dizajner, no način na koji si gradi karijeru (bombastične izjave, reklamiranje Microsoftovih proizvoda) je jetin i narcisoidan. Kako bi jedan komentar na N4Govom feedbacku rekao..."Sure, Peter...whatever you say."

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije