http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEINFORMER OBJAVIO VELIKU PRIČU

Grand Theft Auto V imati će čak tri protagonista!

gta_big_2
GameInformer magazin objavio je veliku priču o nadolazećem GTA-u u kojoj je Rockstar obznanio mnoge dosad nepoznate detalje.

Sve do prije nekoliko dana raspravljalo se tko će biti novi protagonist u Grand Theft Auto franšizi da bi na kraju GameInformer otkrio nešto što nitko nije očekivao. Naime, GTA V imati će čak tri protagonista čija su lica objavili i na svojoj naslovnici:

 

 

Između svakoga od njih igrač će u svakom trenutku moći izmjenjivati, a u Rockstaru tvrde da će ovo biti njihov najveći i najambiciozniji projekt dosad. Kažu da će teritorij igre biti veći nego teritorij GTA 4, GTA: San Andreas i Red Dead Redemptiona – zbrojeno. Impresivno.

 

Naš nešto opširniji pogled na igru možete očekivati kroz nekoliko narednih dana.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije